Aankoopkeuring

Wij nemen uw onzekerheid weg

Een volledig aankoopkeuring rapport voor u toekomstige auto!!!

Een gebruikte auto kopen van een particulier of bedrijf dat u niet kent is vaak een onzekerheid. Zijn er verborgen gebreken waar u en misschien de verkoper ook niks van af weten? Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een auto zonder onderhoudshistorie. Heeft u een mooie 2e hands auto gezien in Aalsmeer of in de buurt van Aalsmeer? Laat dan een aankoopkeuring voor u auto uitvoeren bij Auto Maas.

Bij ons bent u aan het juiste adres! Auto Maas is RDW erkend en BOVAG lid en wij beschikken over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. 

 

 

Hoe werkt een aankoopkeuring?

Wij maken daarvan een volledig keuringsrapport inclusief foto’s waarvan wij het resultaat met u bespreken. Hiermee heeft u altijd een betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de auto, zodat u beter in staat bent te bepalen of de koop verstandig is of niet.

In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren. De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt €149,00. Wilt u een afspraak maken of heeft u meer informatie nodig? Bel naar 0297-324320 of mail ons via info@automaas.nl.

Neem contact op voor een afspraak!

U kunt bij Auto Maas Aalsmeer ook terecht voor het onderhoud van alle merken auto’s, APK, aircoservice, autobanden, bandenopslag en verder alles wat met u auto te maken heeft. 

Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via mail info@automaas.nl.of bel naar 0297-324320.

Open chat