Airco onderhoud

AIRCO ONDERHOUD BIJ VAKGARAGE AUTO MAAS

De airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft. Airco onderhoud in Aalsmeer kunnen wij voor u verzorgen.

Checken van de airco doen wij al vanaf € 9,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. De prijs van een Airco Combi-Servicebeurt kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel.

Voor meer informatie kan u altijd langs Vakgarage Auto Maas aan Teelmanstraat 3 in Aalsmeer rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0297-324320 of mail ons via info@automaas.nl.

Neem contact op voor een afspraak!

Airco onderhoud...
Bij Auto Maas is uw auto in goede handen.

VAKGARAGE AIRCO CHECK: GRATIS OF SLECHTS € 9,95

Maak gebruik van de gratis Vakgarage Aircocheck voor uw airco onderhoud! U weet dan precies hoe goed uw airco nog werkt. *Gratis bij APK of onderhoud.

 

AIRCO REINIGING & REFRESH
€ 29,95

Met de Airco Reiniging & Refresh wordt uw airco gereinigd van bacteriën, schimmels en ziektekiemen. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur.

Met de airco servicebeurt wordt uw airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel en het oude wordt gerecycled.

 

AIRCO SERVICEBEURT
€99,00

Met de airco servicebeurt wordt uw airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel en het oude wordt gerecycled.

AIRCO COMBISERVICEBEURT
€119,95

De Airco Combi-Servicebeurt betekent een volledige bijvullen/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien reinigen wij uw airco. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. Ook hier voorzien wij uw airco van een frisse geur. *Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a.

Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

  • Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:
  • Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto.
  • Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.
  • Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.
 
 
Geef uw auto jaarlijks een gratis aircocheck van Vakgarage Auto Maas! Graag een afspraak maken of meer informatie nodig? Bel naar 0297-324320 of mail ons via info@automaas.nl.
Open chat