Onderhoud voor alle merken auto's

Auto onderhoud werkt kostenbesparend

EERLIJKE EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Bij Auto Maas betaalt u een eerlijke prijs voor je auto onderhoud voor de beste kwaliteit. Omdat wij samen met de 360 Vakgarages in Nederland gezamenlijk originele en A-merk onderdelen inkopen.

U profiteert mee van de besparing die dat oplevert.

Daarnaast ligt het uurtarief gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. Wij zijn daar ook transparant in. Voordat wij aan uw auto gaan werken, weet u wat de kosten zullen zijn. Mocht er tijdens een APK keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een onderhoudsbeurt voor u auto is er om grote reparaties te voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt er door ons gecontroleerd op 30 veiligheidspunten waaronder uw remmen, verlichting, schokdempers en de accu. Alle vloeistoffen worden vervangen of aangevuld waar nodig. 

Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een onderhoudsbeurt? Combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen

Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij ons onderbrengt, dan voeren wij de APK keuring geheel gratis* uit. *Dit betreft uitsluitend de keuring. Voor het afmelden rekenen wij €5,26 en voor roet-/viergasmeting € 18,50.

  • Wij onderhouden auto's van alle merken en modellen.
  • Met behoud van fabrieksgarantie.
  • Altijd een prijsopgave voorgaand aan de grote of kleine beurt.
 

Neem contact op voor een afspraak!

Onderhoudsbeurt bij Auto Maas, voor alle Merken.

ONDERHOUD MÉT BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

 

Valt uw auto nog in de fabrieksgarantie? Ook dan kunt u het onderhoud met een gerust hart uit laten voeren bij Auto Maas dit doen wij voor alle merken. We onderhouden uw auto namelijk volgens de voorschriften van de fabriek waardoor uw auto de fabrieksgarantie behoudt. Dat geldt voor alle nieuwe en jonge auto’s, ook wanneer u deze bij een merkdealer heeft gekocht.

Auto Maas controleert uw auto op alle cruciale punten.

 

Het is belangrijk dat uw auto met enige regelmaat onderhouden wordt om onverwachte reparaties zo goed als mogelijk te voorkomen. Omdat wij uw auto volledig controleren tijdens een grote beurt bieden wij u een gratis APK keuring hierbij aan en betaald u alleen de afmeldkosten. Op deze manier kunt u weer veilig de weg op.

Maak een afspraak, via mail info@automaas.nl of bel naar 0297-324320.

Open chat