Banden

Bij Auto Maas in Aalsmeer bent u in goede handen voor uw autobanden

Comfort, veiligheid en duurzaamheid

Iets waar u waarschijnlijk niet zo vaak bij stilstaat: banden vormen het enige contact tussen uw auto en de wegdek. Vandaar dat zaken zoals de bandenspanning, het profiel en de kwaliteit van de banden van cruciaal belang zijn. Het zorgt niet alleen voor meer comfort, maar vooral ook voor veiligheid en duurzaamheid. U loopt met goede banden minder risico en bespaart geld.

 

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Daar kunnen wij u goed in adviseren.

Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Auto Maas beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

 

Neem contact op voor een afspraak!

AUTOBANDEN VOOR UW AUTO BIJ VAKGARAGE AUTO MAAS

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Auto maas zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Auto maas winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Auto Maas wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Opslag

Bij Auto Maas kunt u ook terecht voor bandenopslag, wij zorgen ervoor dat uw banden veilig worden opgeslagen, dat bespaard u weer ruimte.

Banden van verschillende merken

Auto Maas biedt u banden aan van merken als: Vredestein, Viking, Goldline en Landsail, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava.

Bent u op zoek naar autobanden en of opslag voor u autobanden wacht dan niet langer en maak een afspraak, via mail info@automaas.nl of bel naar 0297-324320.

Open chat