U kunt bij Auto Maas Aalsmeer naast SEAT service, ook terecht voor SKODA service!

 

 

Als gevolg van het importeursbeleid van PON is het SEAT sales-dealerschap van Auto Maas per 1 januari 2018 ondergebracht bij de Maas Auto Groep. Deze is al SKODA, VW en Audi dealer voor deze regio vanuit zijn vestigingen in Uithoorn, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn.

 

Auto Maas Aalsmeer is SEAT service-dealer en werkt op het gebied van verkoop nauw samen met de Maas Auto Groep.  Auto Maas Aalsmeer is voor SEAT hét vertrouwde gezicht in Aalsmeer en omstreken.

 

Auto Maas Aalsmeer is nu ook SKODA servicepartner!

 

Het pand heeft begin dit jaar een metamorfose ondergaan en voldoet aan de nieuwe eisen van beide merken. Naast verkoop en service van auto’s kunt u bij Auto Maas Aalsmeer ook terecht voor aanschaf en onderhoud van elektrische fietsen o.a. van het merk Qwic.

 

Dit alles natuurlijk met de service die u van Auto Maas gewend bent.

 

Wij kennen jouw SEAT van A tot Z

Van Accu tot Zekering, van Achteras tot Zijspiegel en van ABS tot Zomerbanden.

Dus is jouw SEAT toe aan onderhoud, een APK-check of reparatie?

Kies dan de beste service voor een lage prijs!

 

 

Zorgeloos onderhoud

 

Jij hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van jouw SEAT. Vooraf kan je namelijk al jouw scherpe onderhoudsprijs berekenen, zodat je niet verrast wordt door een hoge rekening. Mocht er nou toch nog meerwerk aan het onderhoud zitten, dan nemen wij altijd eerst contact met je op om het te bespreken.

 

Bij SEAT heb je altijd 4 jaar garantie op reparaties met originele onderdelen.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK