Vacature

VERKOOPADVISEUR M/V

 

Als Verkoopadviseur bij Auto Maas ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de in- en verkoop. Je komt terecht in een team van 11 gedreven collega’s die hard werken maar onderling ook veel plezier hebben.

Met jouw bevlogenheid en passie ga jij met de klanten op zoek naar hun droomauto. Op jouw eigen wijze verzorg jij het hele proces van A tot Z tot in de puntjes en gaat nauwkeurig en voortvarend te werk in het opstellen van offertes en bestellen.

 

Jij:

…. bent iemand die werkt met een sterke commerciële instelling, zónder het goede gevoel weg te nemen dat Auto Maas de klant wil laten beleven bij de aanschaf van een kostbaar product zoals een auto. Je hebt een gezonde drive en overtuigingskracht.

Het zou mooi zijn als jij al een jaar of 3 relevante ervaring hebt als verkoopadviseur, zodat jij echt iets toevoegt aan ons team. Ervaring in de autobranche of een passie voor auto’s is een pré.

Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en vind je snel je weg in diverse computersystemen.

 

Auto Maas:

…. staat dicht bij haar klanten. Wij verwachten van jou 100% betrokkenheid, maar natuurlijk mag je dan ook iets van ons verwachten. Wij bieden naast een afwisselende en verantwoordelijke functie een plezierige werkomgeving. Jouw eigen inbreng is zeer waardevol, daarom helpen wij je waar gewenst in je persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op een goed salaris, een auto van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Auto Maas Aalsmeer is een hecht familiebedrijf dat al ruim 100 jaar voor haar klanten klaar staat met ruimte voor persoonlijke aandacht en service. Het team werkt continue aan de hoogst haalbare servicegraad en klanttevredenheid. Wij zijn SEAT- en Skoda servicedealer en onder de naam Maas Fietsen sinds enkele jaren dealer van het e-bike merk Qwic.

 

Wil jij deel uit maken van ons team?

Dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

REAGEER