Vakgarage Auto Maas in Aalsmeer

In Aalsmeer

AUTO MAAS, DE VAKKUNDIGE VAKGARAGE IN AALSMEER!!

Vakgarage Auto Maas is gevestigd in Aalsmeer. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vakgarage formule bieden wij producten en diensten aan voor alle automerken. Sinds 1991 is Vakgarage de grootste zelfstandige formule in Nederland.

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de buurt? Een garage waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van uw auto, motor of caravan? Dan bent u Welkom bij Vakgarage Auto Maas.

Wij zijn als Vakgarage aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend.

EERLIJKE EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Bij Vakgarage Auto Maas betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. De 360 Vakgarages in Nederland kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. Wij zijn daar ook transparant in. Voordat wij aan uw auto gaan werken weet u wat de kosten zullen zijn. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij ons onderbrengt, dan voeren wij de APK Keuring geheel gratis* uit.

KIEST U VOOR AUTO MAAS, DAN KIEST U VOOR VAKMANSCHAP

Vakgarage Auto Maas de ervaren en merk onafhankelijke garage in Aalsmeer. Merk onafhankelijk betekent dat alle auto’s welkom zijn!

Onze autospecialisten doen hun werk met passie. Behalve onderhoud en reparatie leveren wij betrouwbare APK-keuringen, aircoservice, accuservice en een grote of kleine beurt. 

Open chat
1
Vraag het ons!